ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε. (ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ)

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020

ΕΤΗΣΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΚΟΠΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή των τρίτεκνων οικογενειών και των φίλων του συλλόγου γονέων με τρία παιδιά Δήμου Ν. Προποντίδας Ν. Χαλκιδικής, στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου, το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020, στην οικογενειακή ταβέρνα “Το Χρυσό Παγώνι” στα Νέα Πλάγια Χαλκιδικής.


Η εκδήλωση πλαισιώθηκε με την τιμητική βράβευση των νέων μητέρων - μέλη του συλλόγου που έγιναν τρίτεκνες το 2019, στις οποίες προσφέρθηκαν συμβολικά κοσμήματα, καθώς και με τη βράβευση των παιδιών  των μελών του συλλόγου που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας στις Πανελλήνιες εξετάσεις του 2019. Στις νέες φοιτήτριες και νέους φοιτητές προσφέρθηκε ένας έπαινος από το σύλλογο μαζί με αναμνηστικό δωράκι, ενώ σε όλα τα παιδάκια μοιράστηκαν παιχνίδια και παιδικές ομπρελίτσες.



Την πίτα ευλόγησε ο πατέρας Κωνσταντίνος Μπέλλης, τρίτεκνος και μέλος του συλλόγου, που είχε και την τύχη στη συνέχεια να κερδίσει και το φλουρί.

Συγκινητική ήταν η παρουσία των μελών και των φίλων του συλλόγου από όλες τις δημοτικές και τοπικές κοινότητες του Δήμου Ν. Προποντίδας, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να ανταλλάξουν ευχές. Η μεγάλη ανταπόκριση στην πρόσκληση του Δ.Σ., συνιστά ένα αισιόδοξο μήνυμα για τη συνέχιση του έργου του.






Ιδιαίτερη τιμή αποτέλεσε η παρουσία των επίσημων προσκεκλημένων. Παρεβρέθηκαν η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής κ. Κυριακή Μάλαμα, ο Βουλευτής Χαλκιδικής ΚΙΝ.ΑΛ. κ. Απόστολος Πάνας, ο Δημάρχος του Δήμου Ν. Προποντίδας κ. Μανώλης Καρράς, τρίτεκνος και μέλος του συλόγου, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, επίσης τρίτεκνη, κ. Δέσποινα Ραμανδάνη, η Πρόεδρος Πολυτέκνων Ν. Χαλκιδικής και μέλος του Δ.Σ. της ΑΣΠΕ κ. Ιφιγένεια Κυριάκου, ο πρόεδρος του συλλόγου τριτέκνων Θεσσαλονίκης “Η ΤΡΙΑΙΝΑ” και Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Πολυμελών Οικογενειών με τρία τέκνα Ελλάδος (Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε.), κ. Στέλιος Τσούλιας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Ν. Προποντίδας κ. Αναστασία Γιοβανοπούλου, κ. Πελαγία Ιορδανίδου, κ. Παύλος Ξηροστυλίδης, τρίτεκνος και μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου, ο Πρόεδρος της ΑΝΕΤΧΑ κ. Γιώργος Πασαλής, ο Σύμβουλος του Δήμου Ν. Προποντίδας κ. Ανδρέας Λέλεκας, ενώ χαιρετισμό έστειλε ο Βουλευτής Χαλκιδικής Ν. Δ. κ. Γεώργιος Βαγιωνάς, ο οποίος λόγω υποχρεώσεων, δεν παρεβρέθηκε ως επιθυμούσε.


Η Πρόεδρος του συλλόγου κ. Πηνελόπη Καραγιάννη, ο Αντιπρόεδρος κ. Στράτος Ελευθερίου, η ταμίας κ. Έλλη Μαυρίδου, ο Γ. Γραμματέας κ. Δημήτρης Τσιφλικλής, ο κ. Παύλος Ξηροστυλίδης, και η Πρόεδρος της Εξελεγκτικής Επιτροπής κ. Φωτεινή Τσινά, καλωσόρισαν τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκαν σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία. Η Πρόεδρος αναφέρθηκε συνοπτικά στο ρόλο και το έργο του συλλόγου και τόνισε την αδήριτη ανάγκη στήριξης των πολυμελών οικογενειών.

Στο χαιρετισμό του ο Βουλευτής Χαλκιδικής ΚΙΝ.ΑΛ. κ. Απόστολος Πάνας, ανέπτυξε τις μέχρι τώρα στοχευμένες δράσεις του υπέρ της στήριξης των αιτημάτων και διεκδικήσεων των τρίτεκνων οικογενειών, τονίζοντας παράλληλα την διάθεση ουσιαστικής συνεργασίας σε περαιτέρω προσπάθειες του συλλόγου.


Ο Δήμαρχος του Δήμου Νέας Προποντίδας κ. Μανώλης Καρράς, στηρίζοντας έμπρακτα τις τρίτεκνες οικογένειες ήδη από την πρώτη του θητεία, με τη σημαντική μείωση κατά 50% των δημοτικών τελών, αλλά και πλήθος άλλων καθημερινών αποφάσεων, αφού ευχήθηκε για όλους υγεία και προσωπική ευτυχία, και αναγνωρίζοντας τις δραματικές επιπτώσεις του δημογραφικού, δήλωσε για άλλη μια φορά αρωγός και συμπαραστάτης του συλλόγου.
Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας τριτέκνων Ελλάδας (ΟΠΟΤΤΕ) και Πρόεδρος του Συλλόγου τριτέκνων Ν. Θεσσαλονίκης <Η ΤΡΙΑΙΝΑ> κ. Στέλιος Τσούλιας, ο οποίος αναφέρθηκε στις πρόσφατες κυβερνητικές εξελίξεις και αντιδράσεις της ΟΠΟΤΤΕ.


Ιδιαίτερα ζεστός και ο χαιρετισμός της Προέδρου Πολυτέκνων Ν. Χαλκιδικής, κ. Ιφιγένειας Κυριάκου, που έδωσε το μήνυμα της ενότητας τρίτεκνων πολύτεκνων με στόχο τη στήριξη της πολυμελούς οικογένειας.
Η βραδιά συνεχίστηκε με χορό και τραγούδι από τους ταλαντούχους μουσικούς, την τρίτεκνη και μέλος του συλλόγου κ. Βάγγη Σαμαρά, τον κ. Μίλτο Καραφουιζή και τον κ. Πάνο Στεφανίδη, ενώ την εκδήλωση κάλυψε με το φωτογραφικό της φακό, η εξαίρετη καλλιτέχνης και φίλη κ. Μάρω Τσινά.
Η Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστούν θερμά τους ιδιώτες, επαγγελματίες και φορείς που στήριξαν το σύλλογο για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης. Πιο συγκεκριμένα, την κ. Μάρω Τσινά για τη φωτογραφική κάλυψη της βραδιάς, την επιμέλεια των προσκλήσεων και της αφίσας, αλλά και τους επαγγελματίες του Δήμου Ν. Προποντίδας :
  1. ΧΟΙΡΟΤΡΟΦΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΛΕΟΝΤΙΔΟΥ Ν. ΤΡΙΓΛΙΑ
  2. ΧΟΙΡΟΤΡΟΦΙΚΗ ΜΟΝΑΣ “Η ΧΑΛ/ΚΗ ΑΕ” ΒΑΜΒΑΚΑΣ-ΓΛΑΡΑΚΗΣ Ν. ΤΡΙΓΛΙΑ
  3. ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ ΑΕ
  4. ΑΦΟΙ ΚΑΡΑΠΑΝΤΑΖΗ – ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ – Ν. ΤΡΙΓΛΙΑ
  5. SUPER MARKET ΚΑΠΟΥΛΑΣ ΙΩΑΝ. Ν. ΤΡΙΓΛΙΑ
  6. ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΛΙΑΚΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Ν.ΤΡΙΓΛΙΑ
  7. SENSATION ΚΕΣΑΤΗ ΣΟΦΙΑ Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΑ
  8. ΤΑΒΕΡΝΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ – ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
  9. AGORA BUILT ΚΑΛΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  10. LA MAISON – N. ΠΟΤΙΔΑΙΑ
  11. COSMOTE – N. MΟΥΔΑΝΙΑ
  12. ΠΡΑΤ. ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ – Ν. ΤΡΙΓΛΙΑ-ΤΣΙΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ
  13. ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ – ΣΩΖΟΠΟΛΗ
  14. HEARTόκουτο – ΒΛΑΣΙΑ ΚΟΥΤΣΟΥ & ΕΛΕΝΗ ΝΤΟΜΟΥΖΗ
  15. ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΕΛΛΗ – ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ
  16. ΠΑΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ – ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ
  17. ΤΣΑΚΙΡΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
  18. Σ/Μ ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
που με την πολύτιμη στήριξή τους βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτής της γιορτής.
Η Πρόεδρος και το Δ.Σ. ευχαριστούν θερμά όλα τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου που με την παρουσία τους στήριξαν την εκδήλωση και τους επίσημους καλεσμένους που τίμησαν τη γιορτή.





















1 σχόλιο:

  1. Did you hear there's a 12 word sentence you can communicate to your partner... that will induce deep emotions of love and instinctual attractiveness for you buried within his chest?

    Because hidden in these 12 words is a "secret signal" that triggers a man's impulse to love, cherish and guard you with his entire heart...

    12 Words That Trigger A Man's Desire Response

    This impulse is so hardwired into a man's mind that it will drive him to work better than before to to be the best lover he can be.

    In fact, fueling this dominant impulse is so binding to achieving the best possible relationship with your man that the second you send your man one of the "Secret Signals"...

    ...You will instantly find him expose his mind and soul for you in a way he never experienced before and he will identify you as the one and only woman in the universe who has ever truly attracted him.

    ΑπάντησηΔιαγραφή