ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε. (ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ)

Τρίτη 6 Μαρτίου 2018



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ 3-4 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 2ήμερη εκδρομή του συλλόγου μας στη Σόφια της Βουλγαρίας το σαββατοκύριακο 3 & 4 Μαρτίου 2018 στην οποία συμμετείχαν 60 άτομα.
Την πρώτη ημέρα έγινε ξενάγηση στο ιστορικό κέντρο της χιονισμένης και ηλιόλουστης Σόφιας, με ελεύθερο χρόνο στον κεντρικό πεζόδρομο της Βίτοσα και το βράδυ ακολούθησε διασκέδαση σε παραδοσιακή ταβέρνα με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα όπου όλοι είχαν την ευκαιρία να χορέψουν.
Την επόμενη μέρα πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη επίσκεψη στο Μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη της Ρίλα, ή γνωστό ως Μοναστήρι της Ρίλα, παγκόσμιο μνημείο της UNESCO, μέσα σε ένα πανέμορφο και χιονισμένο τοπίο, όπου με συγκίνηση διαπιστώνεις ότι η Ορθοδοξία δεν έχει σύνορα. Επιστρέψαμε το βράδυ τις Κυριακής με τις βαλίτσες μας γεμάτες εικόνες, εντυπώσεις και εμπειρίες, προγραμματίζοντας με κέφι την επόμενη εκδρομή μας.

Το Δ.Σ. του συλλόγου γονέων με τρία παιδιά Δήμου Προποντίδας Ν. Χαλκιδικής ευχαριστεί θερμά
  • Τα μέλη του συλλόγου γονείς και παιδιά, που με τη συμμετοχή τους στηρίζουν τις δράσεις του συλλόγου και μας δίνουν ως Δ.Σ. τη δύναμη να συνεχίσουμε και την ισχυρή πεποίθηση πως όλοι μαζί μπορούμε.
  • Τους φίλους του συλλόγου, που με την παρουσία τους ομόρφυναν την εκδρομή μας, συμβάλλοντας τα μέγιστα στο κέφι και τη διασκέδαση της παρέας.
  •  Τα παιδιά που συμμετείχαν, νέους και νέες που με την ικμάδα τους για άλλη μια φορά ήταν η ψυχή της  μεγάλης μας οικογένειας
  • Τον ξεναγό μας, τρίτεκνο και μέλος του συλλόγου τριτέκνων Θεσσαλονίκης και φίλο του συλλόγου μας κ. Κωνσταντίνο Δαρδιώτη, που έφερε εις πέρας με απόλυτη επιτυχία όλη τη διοργάνωση και ξενάγηση της εκδρομής.
και υπόσχεται στο μέλλον νέες τουριστικές αποδράσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου