ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε. (ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ)

Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. ΙΩΑΝΝΗ ΓΙΩΡΓΟ στον Πολύγυρο Χαλκιδικής



Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων με τρία παιδιά του Δήμου Ν. Προποντίδας Ν. Χαλκιδικής πραγματοποίησε συνάντηση σήμερα Τετάρτη 06/04/2016 με τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής κ. Ιωάννη Γιώργο. Το σύλλογο εκπροσώπησαν η Γ. Γραμματέας κ. Πηνελόπη Καραγιάννη και ο κ. Αθανάσιος Σούμπουρλος, επίσης μέλος του Δ.Σ.
Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και ο κ. Αντιπεριφερειάρχης ενημερώθηκε αρχικά για τις δράσεις του συλλόγου αλλά και τον αγώνα για την εξομοίωση ΤΡΙΤΕΚΝΙΑ = ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΑ. Επιπλέον συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τρίτεκνες οικογένειες. Έγινε επίσης εκτενής αναφορά στο δημογραφικό πρόβλημα που μαστίζει τα τελευταία χρόνια τη χώρα με σοβαρές κοινωνικές και οικονομικές επιπτώσεις.
Στον κ. Ιωάννη Γιώργο προσφέρθηκε έντυπος κατάλογος με στοιχεία της ταυτότητας του συλλόγου αλλά και φωτογραφίες από τις μέχρι σήμερα δραστηριότητές του.
Από την πλευρά του κ. Αντιπεριφερειάρχη υπήρξε η  δέσμευση για συνεργασία με το σύλλογο τόσο στις δράσεις όσο και στην επίλυση διαφόρων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι τρίτεκνες οικογένειες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου