ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε. (ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ)

Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Συνάντηση με τον Σύλλογο Νέων Επαγγελματιών Δημοτικής Ενότητας Ν. Καλλικράτειας Χαλκιδικής.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων με τρία παιδιά του Δήμου Ν. Προποντίδας Ν. Χαλκιδικής πραγματοποίησε συνάντηση την Δευτέρα 11/04/2016 με το νεοεκλεγμένο και πολλά υποσχόμενο Δ.Σ. του Συλλόγου Νέων Επαγγελματιών Ν. Καλλικράτειας Χαλκιδικής. 
Από το σύλλογο τριτέκνων παρεβρέθηκαν τα μέλη του Δ.Σ. Πηνελόπη Καραγιάννη, Έλλη Μαυρίδου, Αθανάσιος Σούμπουρλος και Στράτος Ελευθερίου. Από το σύλλογο επαγγελματιών της Ν. Καλλικράτειας παρεβρέθηκαν ο πρόεδρος κ. Βασίλης Σαρηγιαννίδης και τα μέλη Κώστας Γελαδάρης, Κώστας, Ταξιντάρης, Δημήτρης Χατζηαλέξης, και Δημήτρης Τσιλόπουλος.
Αρχικά έγινε μια ενημέρωση για τη μέχρι τώρα δράση του συλλόγου τριτέκνων και την άψογη συνεργασία που εδώ και δύο χρόνια διατηρεί με τον εμπορικό σύλλογο Ν. Μουδανιών και τον πρόεδρο κ. Γιώργο Λίβανο, με την παροχή εκπτώσεων στις τρίτεκνες οικογένειες του δήμου μας, αλλά και στις τρίτεκνες οικογένειες μέλη της Ομοσπονδίας Τριτέκνων Ελλάδας ΟΠΟΤΤΕ, που επισκέπτονται το Δήμο μας. 
Γίνεται έτσι μια συντονισμένη προσπάθεια στήριξης της τρίτεκνης οικογένειας αλλά και τόνωσης της τοπικής αγοράς. 
Στη συνέχεια και στα πλαίσια αυτής της δράσης ζητήθηκε και η συμμετοχή του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Καλλικράτειας Χαλκιδικής. Ο σύλλογος τριτέκνων παρέδωσε στα μέλη του Δ.Σ. των επαγγελματιών τον κατάλογο που διανέμει κάθε χρόνο δωρεάν στα μέλη του και περιλαμβάνει τις εκπτώσεις που παρέχονται στις τρίτεκνες οικογένειες του δήμου μας.
 Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του συλλόγου επαγγελματιών κ. Βασίλης Σαρηγιαννίδης χαιρέτησε την όλη προσπάθεια και δήλωσε αρωγός, υποσχόμενος πως θα ενημερώσει άμεσα τους επαγγελματίες της Ν. Καλλικράτειας για την προαιρετική συμμετοχή τους.
Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την δέσμευση από την πλευρά των επαγγελματιών για περαιτέρω συνεργασία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου