ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε. (ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ)

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021

 ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΜΕ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΟΥ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ Ν. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Σχετική εικόνα
Το Διοικητικό Συμβούλιο σας ενημερώνει ότι η Ετήσια Γενική Συνέλευση του συλλόγου και οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής Ταμείου και Αντιπροσώπου/ων της ΟΠΟΤΤΕ, λόγω λήξης της θητείας του παρόντος Δ.Σ. και Ε.Ε. ταμείου, θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 18.00 - 19.00 μμ, στο κτήριο του ΚΑΠΗ της Νέας Τρίγλιας Χαλκιδικής. Σε περίπτωση μη απαρτίας, ως πιθανότερο λόγω των συνθηκών της πανδημίας, η επαναληπτική Γενική Συνέλευση και εκλογές του συλλόγου θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 18.00 μμ στο κτήριο του ΚΑΠΗ Νέας Τρίγλιας.
Τα μέλη κατά την προσέλευση τους στη ΓΣ και τις εκλογές θα πρέπει να έχουν μαζί τους: 
  • ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ, 
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ,
  • ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ή ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΝΟΣΗΣΗΣ COVID του τελευταίου εξαμήνου ή RAPID TEST 48 ΩΡΩΝ
  • και να είναι ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΝΗΜΕΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2021. Θα υπάρχει δυνατότητα ανανέωσης συνδρομής.
Η χρήση μάσκας θα είναι υποχρεωτική, θα τηρηθούν δε, όλα τα υγειονομικά μέτρα και πρωτόκολλα κατά της πανδημίας του covid-19.
Επισημαίνουμε ότι συμμετέχει ένας εκ των δύο συζύγων.
 Όσοι επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση υποψηφιότητας (επισυνάπτεται στο τέλος της ανακοίνωσης), μπορούν να προσέλθουν στο γραφείο του Συλλόγου την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου, την Πέμπτη 11 και την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021 και ώρες 16.00 - 17.00μμ  με την τριτεκνική και αστυνομική ταυτότητα, είτε στέλνοντας στο email : triteknoipropontidas@gmail.com, μέχρι και την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 15.00 μμ. 
 
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ -ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ                                                        
Εκ του Δ.Σ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου