ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε. (ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ)

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015


 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΣ. ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΟΠΟΤΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΡΚΟ ΜΠΟΛΑΡΗ ΣΤΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 12/12/2015

Το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου στην Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε  συνάντηση της ομοσπονδίας (ΟΠΟΤΤΕ) Τριτέκνων με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάρκο Μπόλαρη. Συμφωνήσαμε ότι πρέπει να δοθεί λύση στο πρόβλημα διανομής φρούτων και τροφίμων που έχει προκύψει από τον Αύγουστο του 2015.
Οι οικονομικά ευπαθείς ομάδες τριτέκνων κλπ πρέπει να βοηθηθούν όπως και οι αγρότες να μπορέσουν να διαθέσουν την παραγωγή τους, όταν δεν μπορούν να την εξάγουν και με ευθύνη της Ε.Ε.
Στην συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωποι των συλλόγων τριτέκνων Θεσσαλονίκης, Δράμας, Σερρών, Πιερίας, Ημαθίας, Προποντίδας (Χαλκιδική) όπως επίσης και από τον σύλλογο πολυτέκνων Θεσσαλονίκης Μέριμνα καθώς τους προσκαλέσαμε και ανταποκρίθηκαν ώστε να βρεθεί λύση σε αυτό το κοινό πρόβλημα που έχει προκύψει.
Οι οικονομικά ευπαθείς ομάδες τριτέκνων κλπ πρέπει να βοηθηθούν όπως και οι αγρότες να μπορέσουν να διαθέσουν την παραγωγή τους, όταν δεν μπορούν να την εξάγουν και με ευθύνη της Ε.Ε.Στην συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωποι των συλλόγων τριτέκνων Θεσσαλονίκης, Δράμας, Σερρών, Πιερίας, Ημαθίας, Προποντίδας (Χαλκιδική) όπως επίσης και από τον σύλλογο πολυτέκνων Θεσσαλονίκης Μέριμνα καθώς τους προσκαλέσαμε και ανταποκρίθηκαν ώστε να βρεθεί λύση σε αυτό το κοινό πρόβλημα που έχει προκύψει.


Εμφάνιση ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΕ ΟΠΟΤΤΕ ΜΠΟΛΑΡΗ 005.JPG









Εμφάνιση ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΕ ΟΠΟΤΤΕ ΜΠΟΛΑΡΗ 009.JPG
Εμφάνιση ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΕ ΟΠΟΤΤΕ ΜΠΟΛΑΡΗ 009.JPG

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου