ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε. (ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ)

Παρασκευή 13 Μαΐου 2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Δήμου Νέας Προποντίδας


♦️Εκδήλωση για τη Μικρασιάτισσα Μάνα στη Νέα Τένεδο♦️
Εκδήλωση αφιερωμένη στη Μικρασιάτισσα μάνα, πραγματοποίησε την Κυριακή 8 Μαϊου 2022, ο Σύλλογος Απανταχού Τενεδίων "ΤΟ ΚΟΙΝΟΝ ΤΩΝ ΤΕΝΕΔΙΩΝ" σε συνεργασία με τον Σύλλογο "ΓΟΝΕΩΝ ΜΕ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ" Δήμου Ν. Προποντίδας και με τη στήριξή του Δήμου Ν. Προποντίδας και του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού.
Την εκδήλωση -που ήταν ενταγμένη στις Επετειακές Εκδηλώσεις του Δήμου για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη Μικρασιάτικη Καταστροφή- χαιρέτησε ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας κ. Εμμανουήλ Καρράς και ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Θεολόγος Δήμου, εφημέριος του Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Νέας Τενέδου, καθώς και οι Πρόεδροι των δύο συλλόγων-κα Χατζηκυριάκου Αθανασία και κα. Πηνελόπη Καραγιάννη.
Κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης ήταν η κα Χάρις Δημητρακούδη (Θεολόγος- Παιδαγωγός), η οποία αναφέρθηκε στις κακουχίες που πέρασε η Μικρασιάτισσα μάνα κατά τη Μικρασιατική Καταστροφή, αλλά και στις δυσκολίες που συνάντησε αφήνοντας έναν τόπο και βρίσκοντας έναν άλλο, νέο.
Στην εκδήλωση συμμετείχε η Δημοτική Χορωδία Νέων Μουδανιών όπου παρουσίασε μικρασιάτικα τραγούδια, αποσπώντας θερμά χειροκροτήματα.
















 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου