ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε. (ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ)

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

 

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ


Τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα και προβλεπόμενα πρωτόκολλα κατά της πανδημίας covid-19, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021, η από 13/11/2021 αναβληθείσα λόγω μη απαρτίας Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων με τρία παιδιά Δήμου Προποντίδας Ν. Χαλκιδικής.
Μετά το Διοικητικό και Οικονομικό απολογισμό από την πρόεδρο και την ταμία αντίστοιχα του απερχόμενου Δ.Σ., και την έκθεση της Εξελεγκτικής επιτροπής από την πρόεδρό της, πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη Νέου Διοικητικού Συμβουλίου των μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής του Ταμείου καθώς και των αντιπροσώπων του Συλλόγου στην ΟΠΟΤΤΕ.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη του συλλόγου μας, που με χαρά συμμετείχαν στη Γενική Συνέλευση και εκλογές, επιδεικνύοντας την οφειλόμενη προσωπική ευθύνη τήρησης των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας και περιορισμού της διασποράς του κορονοϊού covid-19. 
Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε και όσους δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν λόγω των συνθηκών, έστειλαν ωστόσο τις ευχές και τη στήριξή τους μέσω μηνυμάτων.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον κ. Ιωάννη Καπούλα των Σούπερ Μάρκετ "Καπούλας"  για την ευγενική προσφορά των κρασιών που μοιράστηκαν στα μέλη μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Δήμαρχο Νέας Προποντίδας Ν. Χαλκιδικής κ. Εμμανουήλ Καρρά, τον Αντιδήμαρχο της ΔΕ Τρίγλιας κ. Ιωάννη Καραπανταζή και τον Πρόεδρο της Κοινότητας Ν. Τρίγλιας κ. Στυλιανό Ευσταθίου, για την παραχώρηση της αίθουσας του ΚΑΠΗ Νέας Τρίγλιας.
 
 Με εκτίμηση
Το απερχόμενο Δ.Σ.
 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου