ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε. (ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ)

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ No 24 / 2019 - ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ


Αμέση ήταν η αντίδραση της Ομοσπονδίας μας (ΟΠΟΤΤΕ) προς τον Πρωθυπουργόκ. Κυριάκο Μητσοτάκη μετά από τις εξαγγελίες στο συνέδριο της Ν.Δ. για το κοινωνικό μέρισμα και τον αποκλεισμό των τρίτεκνων οικογενειών.
Με μεγάλη λύπη διαπιστώσαμε ότι έχετε εκτός από το κοινωνικό μέρισμα τις Τρίτεκνες οικογένειες!!!!!!!! Τις ξεχάσατε;;;;;;;αν ναι  μπορείτε να το διορθώσετε άμεσα αν όχι τότε η κοινωνική ευαισθησία σας είναι μονομερής.
Στάλθηκε επιστολή με αρ.Πρ..209/2/12/2019  και υπήρξε συνάντηση στο Μαξίμου με τον κ. Κοταρά.



ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΛΥΜΕΛΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ 
ΜΕ ΤΡΙΑ ΤΕΚΝΑ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΟΠΟΤΤΕ)
Απόφαση  1017/2010  Μ. Π. Αθηνών
Δ/ση:  Εμμ. Μπενάκη 43, Αθήνα    Κιν. 6949594846              
Ταχυδρομική Δ/νση :  Αθηνάς 67 –Νέα Δημητριάδα,                                                                                                        Βόλος,  ΤΚ 38222                                                        
Πληροφορίες Αχλαδιανάκης Εμμανουήλ, Πρόεδρος, τηλ: 6974060758                                      
 Βακουφτσή Κερασίνα, Γ. Γραμματέας, τηλ: 6949594846                                                                                                     Ε Mail: οpotte@gmail.com     Blog: opotte.blogspot.com
Αθήνα:   2-12-2019
                                     Αρ.Πρωτ: 209
                    ΠΡΟΣ    
Τον Πρωθυπουργό  κ.  Κυριάκο Μητσοτάκη
   Θέμα: «Κοινωνικό μέρισμα »

    Αξιότιμε κύριε  Πρωθυπουργέ,
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Πολυμελών Οικογενειών Τριών Τέκνων Ελλάδος (ΟΠΟΤΤΕ) αισθανόμενο την ευθύνη που απορρέει από την εκπροσώπηση των  Τρίτεκνων Ελληνικών οικογενειών, θεωρεί ιδιαίτερα κρίσιμη και σημαντική την ανάγκη να ληφθούν  μέτρα για την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος αναγνωρίζοντας την προσφορά των Τρίτεκνων οικογενειών με την ένταξή τους στην Πολυτεκνική οικογένεια.
Ζητάμε λοιπόν, στόχος και προτεραιότητά της κυβέρνησή σας, να είναι η πλήρης αναγνώριση των τρίτεκνων οικογενειών ως πολύτεκνες. 
Η Ομοσπονδία Πολυμελών Οικογενειών με Τρία Τέκνα Ελλάδας, σας καλεί να επιδιώξετε με κάθε δυνατό τρόπο την στήριξη της τρίτεκνης οικογένειας.
Κύριε Πρωθυπουργέ,  ελπίζαμε να διορθώσετε τα κακώς κείμενα της προηγούμενης κυβέρνησης και αντί αυτού από το βήμα του 13ου συνέδριου της Ν.Δ. σας ακούσαμε να λέτε για το κοινωνικό μέρισμα ότι περίπου 200.000 νοικοκυριά των πιο αδύναμων Ελλήνων θα λάβουν έκτακτη ενίσχυση που θα δοθεί πριν τα Χριστούγεννα.
«Και με κατεύθυνση προς εκείνους τους συμπολίτες μας, που έχουν την μεγαλύτερη ανάγκη. Τους πιο αδύναμους από τους μακροχρόνια άνεργους, τις πολύτεκνες οικογένειες, και μια κατηγορία για την οποία νοιάζομαι ιδιαίτερα, τις οικογένειες με εξαρτώμενα τέκνα ΑΜΕΑ! Ανακοινώσεις θα γίνουν από το Υπουργείο Οικονομικών στο τέλος της εβδομάδας. Έτσι αποδεικνύουμε έμπρακτα την κοινωνική μας ευαισθησία».
Με μεγάλη λύπη διαπιστώσαμε ότι έχετε εκτός από το κοινωνικό μέρισμα τις Τρίτεκνες οικογένειες!!!!!!!! Τις ξεχάσατε;;;;;;;αν ναι  μπορείτε να το διορθώσετε άμεσα αν όχι τότε η κοινωνική ευαισθησία σας είναι μονομερής.
Περιμένουμε πως θα ανταποκριθείτε στις δεσμεύσεις σας για στήριξη της οικογένειας και στις οικονομικές  ανάγκες πολλών τριτέκνων οικογενειών και θα συμπεριλάβετε τους Τρίτεκνους στο κοινωνικό μέρισμα. 
 Με την πεποίθηση ότι θα   συμβάλλετε άμεσα στην ανακούφιση των πολυμελών οικογενειών   για το κοινωνικό μέρισμα , παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση.
                                                 Με εκτίμηση για το  Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου